Set Design

in

Pictorialele de moda apar in fiecare revista, si trebuie sa recunosc ca inainte de a rasfoi paginile de tendinte si de a citi articolele, deschid mai intai la mijloc pentru a savura fotografiile cu tematica. Fie ca iti vorbeste sau nu un pictorial despre ce si-a propus sa aduca nou, te va fascina o bijuterie, un pantof sau o rochie fenomenala la care poti doar visa. 
Aflu acum ca exista si un set designer care lucreaza impreuna cu stilistul si fotograful la realizarea unui pictorial de moda. Un set designer se ocupa cu transmiterea vizuala a mesajului ales de echipa redactionala, creeaza un spatiu magic in care modelul interactioneaza cu elementele din jur pentru a se ajunge la conceptul dorit de stilist. 
The Marla Weinhof Studios sunt specializati in productie si design de platou pentru film, videoclip, moda si publicitate. Au lucrat cu Steven Meisel si Richard Avedon (fotografie), marci ca Versace, Botegga Veneta, Dior, Nina Ricci, Yves Saint Laurent etc., artisti ca Madonna, Kanye West, Beyonce si David Bowie, si reviste ca Vogue, Vanity Fair, New York Times, Rolling Stone, Allure.
 
 
Sursa fotografii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

This entry is filed under .

You can also follow any responses to all entry through the RSS Comments feed.

Blog Widget by LinkWithin