Volane, fundite, mode II

in

 
La Brasov va avea loc a doua editie a targului de vintage, hand-made si designer, numit VOLANE, FUNDITE SI MODE , intre 4 si 6 septembrie. Organizatorii au ales aceasta perioada pentru ca tot atunci la Brasov se desfasoara FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AUR 2009.


Centrul Cultural Reduta, locatia aleasa pentru targ, se afla la 50 de metri de Piata Sfatului, locul de desfasurare al festivalului, una dintre principalele porti de acces la spectacole fiind chiar la capatul strazii Apollonia Hirscher (strada pe care se afla Reduta). La spectacole participa circa 5000 de spectatori in fiecare seara, iar in cursul zilei, zona din centrul istoric al Brasovului este un adevarat furnicar de turisti si brasoveni, repetitiile artistilor straini desfasurandu-se cu public si fiind gratuite. Daca in perioada de vara traficul turistic in centrul Brasovului este foarte mare, in perioada Cerbului de Aur creste de cateva ori.


Zilelele de desfasurare a targului vor fi de aceasta data trei, adica vineri, sambata si duminica. Programul este urmatorul: vineri de la 16 la 21, sambata de la 12 la 21 si duminica de la 12 la 16 (duminica nu este o zi de interes deosebit pentru noi, din cauza faptului ca la Cerbul de Aur este seara dedicata folclorului; dar in cursul zilei sunt inca foarte multi turisti in Brasov).

Pentru inscrieri:
contact Ciprian 0746.232301, ciprianbv [at] gmail punct com
Dalia 0727.756817, dalia.tabacaru [at] yahoo punct fr

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

This entry is filed under .

You can also follow any responses to all entry through the RSS Comments feed.

Blog Widget by LinkWithin